2024年6月5日(水)に追手門学院大学様の海外協定校の留学プログラムで

アメリカ・ジョージア州のバルドスタに位置する、ジョージア州

バルドスタ州立大学(VSU)の留学生が日本の食文化を学びに来て下さいました。

On Wednesday, June 5, 2024, students from Valdosta State University (VSU) in Valdosta, Georgia, USA, which is a partner institution of Otemon Gakuin University, came to learn about Japanese food culture through a study abroad program.







様々な日本文化を体験されるプログラムの一環として、今回は和食づくりにチャレンジされました。

メニューはご飯、香の物、鶏の照り焼き、豆腐の味噌汁、法蓮草のお浸しといった

日本の家庭料理。皆さん熱心に料理に取り組まれ、とてもおいしいと喜んでいただきました。

また京都に来られた際はぜひお会いできるのを楽しみにしております。

ご来校ありがとうございました。

As part of a program to experience various aspects of Japanese culture, this time the students tried making Japanese cuisine. The menu included typical Japanese home dishes such as rice, pickles, teriyaki chicken, tofu miso soup, and spinach ohitashi. Everyone was very enthusiastic about cooking and enjoyed the delicious food. We look forward to meeting you again when you visit Kyoto. Thank you for coming to our school.

 

ラ・キャリエールクッキングスクールではインバウンドのお客様に料理講習会を

行っております。(事前予約制)

ぜひお問合せ下さい。

国内 075-241-0191

海外 +81 075-241-0191

問合せはこちら

At La Carrière Cooking School, we offer cooking classes for inbound guests. (Reservation required in advance)

Please feel free to contact us.

Domestic: 075-241-0191

International: +81-75-241-0191

For inquiries, click here

プロフィール
    インスタグラム YouTube
    ランキング